Full fart på Elmia Subcontractor

Det blev intensiva, givande och inspirerande mässdagar i IUC / Stål & Verkstads Värmlandsmonter på Underleverantörsmässan Elmia Subcontractor i Jönköping. Detta tillsammans med några av våra fina värmländska medlemsföretag. På plats fanns Swerub, Lumine LED, Aircoil, CS Produktion och Wermland Mechanics

IUC / Stål & Verkstad är ett stöd till de värmländska industriföretagen inom innovation- och utveckling som  rör digitalisering, kompetensförsörjning, produktinnovation, produktionsutveckling och frågor kring hållbarhetsstrategi.

Mattias Säfström, VD på IUC / Stål & Verkstad ger en snabbrapport från mässgolvet
:

 

LUMINE LED från Karlstad är med för första gången på mässan. Företaget jobbar  med egen produktion av industriell LED-belysning och har bl.a. installerat armaturer i nya Coop Forum Bergviks tre stora entréer i de s.k. tornrummen.

 

”Det funkar väldigt bra att ställa ut i IUC/Stål & Verkstads Värmlandsmonter. Det är bekvämt att allt är färdigt och på plats när vi kommer hit”

 

AIRCOIL AB som har varit med många år på Elmiamässan visar upp ett heltäckande program av batterier, kylmedelkylare, fläktkonvektorer och andra värmeväxlare.

 

SWERUB har produktionsenheter både i Ekshärad och Sunne. De producerar och utvecklar bl.a. gummidämpare och komponenter till industrin som eliminerar vibrationer och skyddar maskiner.

 

CS PRODUKTION.  Göran Åberg, säljare på Säfflebaserade CS Produktion fanns på plats och berättade gärna om deras nyinvestering, en italiensk svarv som bl.a. kan bearbeta invändigt upp till fem meter.

 

WERMLAND MECHANICS  har sin produktion i både Töcksfors och Svanskog.

-Vi erbjuder våra tjänster inom utveckling, tillverkning, inköp och logistik med hela värdekedjan i fokus, berättar Reine Eriksson, säljare på Wermlands Mechanics som finns på plats i Jönköping.

– Tillverkningen är tunnplåtsbearbetning, svetsning, pulverlackering och montering. Vår kärnkompetensen är tunnplåt, men vi har även ett antal andra närliggande områden i verksamheten.


Reine Eriksson, Wermland Mechanics

Dela:
Tillbaka