Nöjdare medarbetare genom effektiva och flexibla lärformer

En bestående positiv lärandeeffekt genom planering och uppföljning av kompetensutvecklingsinsatser.  

Större nöjdhet hos medarbetarna genom att anpassa insatserna till individen, företagets behov och förutsättningar. När lärformerna är flexibla i tid, plats, verktyg, innehåll och nivå leder det till inkludering, samt en känsla av självbestämmande och frihet.  

Visst låter det bra? Vi vet att det är bra! 

Kanske har ni tankar kring hur ni vill effektivisera er kompetensutveckling?  Häng då med på Industrisnack där Erica Blom, som är en hejare på effektiva lärformer, berättar om effektiva och flexibla lärformer samt dess för- och nackdelar. 

”Större nöjdhet hos medarbetarna genom att anpassa insatserna till individen, företagets behov och förutsättningar”

Ni får tips, idéer och tankar för att hitta rätt form för företag och individ. Bara fantasin sätter gränser för hur kompetensutvecklingsinsatser kan utformas. 

Erica Blom är IT-pedagog från Göteborgs Tekniska college

När och hur?

När: 29 mars, Kl. 08:30 – 09:30
Hur: Digitalt via Teams. Det är kostnadsfritt och kräver inga förkunskaper. Teamslänk skickas ut dagen innan.

För mer info

Johan Skogström, 070-601 08 96, johan.skogstrom@iucstalverkstad.se


INDUSTRISNACK är för dig som är nyfiken på hur du kan utveckla ditt företag. Vi tar upp relevanta och intressanta ämnen som utvecklar värmländsk industri. Temat på industrisnack är inom något av våra huvudområden, Ny teknik och Produktion, Hållbarhet, Effektivitet, Kompetensutveckling och Marknad. Syftet är att inspirera, utvecklas och hjälpa företagen vidare genom våra olika insatser. 


Dela:
Tillbaka