Boxholms kickstartar hållbarhetsarbetet genom IUC:s och RISE:s Omställningslyft

RISE: Rullformade stålprofiler är viktiga delar i allt från vitvaror, möbler, industri, fordon, bygg och solenergiprodukter. Boxholms Profil började med tillverkning av rullformade stålprofiler 1981 och levererar i dag till ett stort antal branscher i Sverige och internationellt. Företaget vill ta hållbarhetsarbetet till nästa nivå och har deltagit i IUC:s och RISE:s Kickstart Hållbarhet inom Omställningslyftet.

”Många av oss blev förvånade hur hållbarhet så tydligt kopplar till affärsnyttan i företaget”

– Det finns ett stort engagemang hos oss och vi prioriterar hållbarhetsfrågorna inom företaget. Genom Omställningslyftet och Kickstart Hållbarhet har vi fått bra stöttning och struktur i arbetet. Vi kommer också fortsätta utveckla oss då vi ser att det ger ökad affärsnytta, säger Cecilia Dufmats, Hållbarhetsansvarig på Boxholms Profil.

”Genom Omställningslyftet och Kickstart Hållbarhet har vi fått bra stöttning och struktur i arbetet”

Boxholms Profil AB är en ledande aktör inom området rullformade stålprofiler. Marknaden finns främst inom Norden men även i Europa och Nordamerika. Totalt arbetar 32 anställda i företaget och omsättningen uppgick till drygt 200 miljoner kronor för 2021.

Källa: RISE >>

Dela:
Tillbaka