AST2024 – Nordens största digiloga hållbarhetsevent

Karlstads kommun, tillsammans med Brigth Planet, bjuder in till den digiloga hållbarhetskonferensen A Sustainable Tomorrow. Företag, organisationer och näringsliv, kan kostnadsfritt* delta på hela konferensen som sker i form av en lokal hubb och som streamas i Samhällsbyggnadshuset fredag 11 september.

”Några av talarna är Fredrik Reinfeldt, Gustaf Skarsgård och Maria Wolrath Söderberg”

Det är bara sex år kvar till 2030, världen präglas av krig och konflikter, USA går till ett avgörande val den 5 november 2024 och de flesta hållbarhetskurvor pekar i fel riktning. Därför behövs alla goda krafter detta så viktiga år 2024. A Sustainable Tomorrow är övertygade om att gränsöverskridande samarbeten i olika former är ett av svaren på vägen till en hållbar morgondag. Join the movement 2024!

Den 11 september 2024 äger Nordens största digiloga hållbarhetsevent rum – A Sustainable Tomorrows elfte upplaga – med deltagare på lokala hubbar runt om i Norden. 2023 var antalet hubbar 150 och 20 000 personer deltog, 2024 satsar vi på att nå ännu fler.

Årets fokusområde ärDissonans – metoder och exempel för att minska glappet mellan det vi vet att vi måste göra och det vi gör.

Årets expertrådgivare är Kata Nylén, leg psykolog, författare och föreläsare från Klimatpsykologerna. Hon driver företaget Shift Collective som hjälper företag att ”shifta” till resilienta modiga påverkansaktörer samt föreläser och håller workshops inom det klimatpsykologiska fältet. Innehållsansvarig och programledare är som alltid Catarina Rolfsdotter-Jansson.

Dela:
Tillbaka