Anna, Stefan och Åsa – nya styrelsemedlemmar hos IUC Stål & Verkstad

IUC Stål & Verkstads styrelse är en viktig och engagerad resurs i arbetet med att följa upp samt sätta mål och strategier för verksamheten. Styrelsen utvecklas och förändras kontinuerligt. Det här är Anna, Stefan och Åsa, våra senast invalda ledamöter:

Anna Holmgren

Anna är VD för familjeföretaget Finnebäcks AB i Edane som är Sveriges ledande producent av paneler för kyl- och frysrum och bidrar in i styrelsen med både kompetens och passion för affärs- och verksamhetsutveckling

Stefan Lindskog

Som dekan för fakulteten för hälsa, natur- och teknikvetenskap på Karlstads universitet är Stefan en viktig länk in mot akademin, både avseende forskning med nytta för industrin och de viktiga ingenjörsprogrammen som utbildar morgondagens medarbetare.

Åsa Pettersson

Somas ventiler AB i Säffle är ett företag som arbetar mycket aktivt med hållbarhet och att minska verksamhetens miljöpåverkan. Åsa är i sin roll som strategisk inköpare en viktig kugge och drivande i det arbetet. En erfarenhet som även är central för IUC Stål & Verkstads utveckling.

Dela:
Tillbaka