Allt att vinna på att automatisera tillverkningen – IUC visar vägen till en lyckad satsning

Det finns många fördelar och stora vinster att göra med automatiserade processer. Det kan handla om bättre arbetsmiljö, ökad produktivitet, högre konverteringsgrad och tidsbesparingar. Automation kan också ge möjlighet till ökad flexibilitet vilket gör det möjligt att ta fler typer av affärer.

Det gäller att tänka igenom satsningen noga för den skall bli bra och ge önskade effekter. Ta chansen att tillsammans med våra experter och coacher lära mer om hur möjligheterna med automation kan utveckla ert företag.

Experter och coacher inom Robotlyftet finns med för att hjälpa er till nästa steg på vägen

Hur kan automatisering utveckla din verksamhet? Detta seminarium är perfekt för dig som funderar på möjligheterna och som vill veta mer och bolla frågor och idéer med experter och andra företagare.

Vi kommer att varva information med diskussion och ha fokus på frågan ”Varför automatisera?” – så kan automation utveckla och förbättra er verksamhet. Vi kommer också att prata om viktiga faktorer att tänka igenom innan man sätter igång. Experter och coacher inom Robotlyftet finns med för att hjälpa er till nästa steg på vägen.

Tid: Tisdagen den 10 maj, 8:30-9.45 (med incheckning från 8:15)
Plats: Online
Målgrupp: Små- och medelstora industriföretag som funderar på möjligheter att automatisera och robotisera
Arrangör: IUC Sverige AB
Kontakt: Johan Skogström, johan.skogstrom@iucstalverkstad.se, 0706-010 896

Dela:
Tillbaka