Nu söker vi ännu en PROCESSLEDARE till EU-projektet STIVI

Som processledare är du projektets spjutspets och arbetar med att engagera företag i projektet samt genomför projektaktiviteter tillsammans med företagen, hos företagen. Du har en gedigen bakgrund i näringslivet och har gärna ett brett kontaktnät i värmländsk industri. I projektet genomför du workshops inom områden som exempelvis strategi, marknadsföring och försäljning och innovationsledning, men arbetar även aktivt via ditt kontaktnät för att engagera fler företag att delta i projektet. Du är lyhörd och har en förståelse för hur man skapar förtroende och resultat hos små och medelstora industriföretag. Tillsammans med övriga projektmedarbetare, projektledare, processledare, kommunikatör och ekonom bidrar du till att löpande utveckla projektets innehåll och metodik.

Vi tror att du har en relevant bakgrund från näringslivet med gedigen erfarenhet, gärna med inriktning mot affärsutveckling och/eller marknadsföring och försäljning. Du drivs av att träffa nya människor och att utveckla befintliga kontakter inom värmländsk industri. Kanske du driver egen konsultverksamhet idag och ser detta som ett komplement? Ett plus om du har kunskap om innovationsstödssystemet.

Anställningen sker inom ramen för projektet STIVI (Steg för innovation i värmländsk industri) och är en visstidsanställning under projekttiden fram till 2020-02-29. Anställningsgrad mellan 50 och 100% enligt ök. I STIVI arbetar vi för att för att stärka konkurrenskraften i värmländsk stål- och verkstadsindustri genom att bidra till ökad innovationsförmåga!

Intresserad? Maila intresseanmälan med CV till Mattias Säfström, VD och projektledare. mattias.safstrom@iucstalverkstad.se

Dela:
Tillbaka