Värmlandsmontern – Elmia Subcontractor 2019

Datum: 2019-11-12

Tid: 09:00-18:00

Plats: Elmia Jönköping

Elmia Subcontractor är Sveriges största industrievent där tillverkningsindustrins experter, närmare 1200 stycken från 30 länder,  är samlade under ett och samma tak. Här skapas helt unika förutsättningar för utveckling och lönsamma affärer.

Givetvis finns Värmlandsmontern på plats! Här träffar du flera av våra duktiga och intressanta medlemsföretag.

Här möter du också förstås oss från IUC/Stål&Verkstad. Vi berättar mer än gärna om vad vi gör för Värmländsk industri och om våra olika projekt som pågår för tillfället.

Besök vårt Värmlandscafé, slå er ner en stund, samtala och diskutera över en fika i trivsam miljö tillsammans med något av våra värmländska företag.

 

Delta i Värmlandsmontern som utställare:
Fokusera på era besökare så sköter vi resten
Sugen på att delta? En fördel med att vara med i Värmlandsmontern är att allt är på plats när ni anländer till mässan. Er monterplats är färdigbyggd och inredd och IUC / Stål & Verkstads eget mässcenter med caféet, som är hjärtat i Värmlandsmontern, är arrangerat så att ni kan mötas, sitta avskilt, bjuda på fika och diskutera med era besökare. Vår montervärd, som finns på plats i mässcentret under hela veckan, servar och hjälper er till rätta.

”Den stora fördelen för oss som mindre företag är att vi har svårt att ordna allt rent praktiskt. Tiden räcker inte till. Därför valde vi Värmlandsmontern, då allt är fixat och vi kommer till ett dukat bord”

/Jan Åslund – Autofric AB

Dessutom, för er extra trygghet, finns teknisk servicepersonal på plats alla dagar och hjälper till om problem uppstår. Allt för att ni skall få ett så stressfritt och okomplicerat mässdeltagande som möjligt.

En fördel är också gemenskapen och utbytet med att vara en del av ett härligt gäng värmländska företag som ni lär känna och kan nätverka med under Elmia Subcontractor 2019.

NYHET! Vi layoutar er monter – kostnadsfritt!
Nytt för i år är att vi erbjuder nya deltagare grundläggande hjälp med design av totalexponeringen i er monter. Det kan gälla idéer och upplägg kring storbildsväggar, dekor och färgsättning utifrån er profil. Detta för att få en så trovärdig, snygg och kommunikativ monter som möjligt. En fördelaktig tjänst som ni annars skulle behöva anlita en reklambyrå för.

Här finner du INFOBLAD med monterlayout, pris och vad som ingår i paketet >>

För frågor och bokning av monterplats ring Mattias Hedström på 070-294 75 70 eller maila på mattias.hedstrom@iucstalverkstad.se.

 

Dela:
« Tillbaka