Kickstarta i Säffle, Bengtsfors och Mellerud

Datum: 2018-05-08

Tid: 09:00-16:00

Plats: Säffle - Bengtsfors - Mellerud

Vad är Kickstart Digitalisering
Kickstart Digitalisering är ett initiativ med syfte att ge insikt och inspiration för att ta vara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Små och medelstora industriföretag får möjligheten att samverka och få stöd med att påbörja eller fortsätta sin digitalisering – oavsett var på resan man befinner sig.

Upplägg och omfattning 
Under en workshopserie diskuterar vi möjligheterna med digitaliseringens framfart. Vi försöker hjälpa ditt företag att hitta en struktur för kommande digitala utmaningar.

Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag investerar i två kostnadsfria heldagar, bestående av en heldag och två halvdagar med workshops kring digitalisering. Det kommer att tilldelas två hemläxor för att påbörja den interna processen.

Kostnadsfritt och platsbegränsatt
Efter lyckade och mycket uppskattade Kickstarts, bl.a. i Karlstad kör vi nu hela workshopserien i Säffle, Bengtsfors och Mellerud. Utbildningen är som sagt kostnadsfri och platserna förstås begränsade, så tveka inte utan anmäl ert företag redan idag!

 


Så här tyckte Munkforssågar efter första dagen med Kickstart i Karlstad, i mars 2018.

 


Möt våra kursledare Sten Selander från Canwz Interactive content byrån och Niklas Johansson från RISE Interactive. Här summerar och reflekterar de över KICKSTART, dag 1, i Karlstad.

 

Schema – Säffle – Bengtsfors – Mellerud
Dag 1: 8 maj.  Tid: 09-16. Plats: i Forskningen Innovation- och teknikcenter, Säffle
Dag 2: 29 maj. Tid: 09-13. Plats: First Hotel Bengtsfors, Karlsbergsvägen 3, Bengtsfors
Dag 3: 13 juni. Tid: 09-13. Plats: Café Gruzzolo, Mellerud

Anmälan
Anmäl dig här!>>
Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost, lunch och fika under dagen. Vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kr i avbokningsavgift om ett företag avbokar sitt deltagande i Kickstart mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart alternativt helt uteblir. 

Inbjudan som pdf hittar du här>>

Vid övriga frågor kontakta: Margareta Waern, margareta.waern@iucvast.se

 

Klicka på bilden för att zooma in i nytt fönster.

 

Dela:
« Tillbaka